Beneficiile chirurgiei robotice în ginecologie – Dr. Horia Cioflan | SANADOR

Beneficiile chirurgiei robotice în ginecologie – Dr. Horia Cioflan - SANADOR

Chirurgia robotică oferă chirurgului oportunitatea de a realiza cele mai complexe și delicate procedee chirurgicale, cu incizii de mici dimensiuni, cu o precizie de neegalat de către niciun alt echipament existent în momentul actual. Prin alegerea tratamentului chirurgical asistat robotic, pacientele pot beneficia de: spitalizare scurtă, mai puține complicații (precum infecțiile), durere și sângerare reduse, recuperare rapidă, cicatrici mai mici și mai puțin vizibile, alături de o siguranță sporită prin acuratețea mai bună a actului chirurgical.

În patologia ginecologică benignă, sistemul robotic de ultimă generație da Vinci Xi joacă un rol important în păstrarea fertilității și în asigurarea unei bune calități a vieții pacientei. Află care sunt avantajele chirurgiei robotice în afecțiuni ginecologice benigne precum fibromul uterin, malformații, incontinență urinară sau alte tipuri de afecțiuni. Află mai mult de la Dr. Horia Cioflan, medic primar Obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic SANADOR.

La Spitalul Clinic SANADOR, beneficiezi de robotul chirurgical de ultimă generație da Vinci Xi, care este un instrument ce înglobează tehnologii revoluționare. Ai o afecțiune ginecologică ce presupune tratament chirurgical? Vino la SANADOR pentru o evaluare medicală completă și pentru a analiza împreună cu medicul posibilitatea efectuării unei intervenții de chirurgie robotică!

 

Beneficiile chirurgiei robotice în ginecologie – Dr. Horia Cioflan | SANADOR