Interviu cu Dr. Cristian Surcel, Medic primar Urologie

Dr. Cristian Surcel, Medic primar Urologie

Dr. Cristian Surcel – Medic primar urologie, Doctor în Ştiinţe medicale

Experienţa profesională a doctorului Cristian Surcel include o bogată activitate de asistenţă medicală și chirurgie urologică numărând peste 10.000 de intervenţii robotice, deschise și endoscopice. Printre domeniile în care este specializat se numără oncologia urologică, uroginecologia, chirurgia reconstructivă, endourologia joasă și înaltă, urologia generală, ecografia generală.

Dr. Cristian Surcel a coordonat și a participat la peste 20 de proiecte de cercetare la nivel naţional și internaţional. Este asistent universitar la Catedra de Chirurgie Urologică a Institutului Clinic de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni, UMF „Carol Davila”, are un MBA în Management Medical și Sănătate Publică și deţine titlul de „Doctor în Știinţe Medicale”. De asemenea, a susținut peste 150 de conferințe naționale și internaționale.

A urmat peste 50 de cursuri de perfecţionare, programe de pregătire profesională și supraspecializari în ţări precum: America, Belgia, Franţa, Spania, Italia, Suedia, Austria, Elvetia, Anglia și Germania. În ceea ce privește activitatea știintifică, dr. Surcel este autorul și co-autorul a peste 250 de lucrări știinţifice și articole publicate în reviste de specialitate și prezentate în congrese naţionale și internaţionale, este autor a 9 monografii și 18 capitole de carte publicate la nivel naţional și internaţional. De asemenea, este autor de cursuri de pregătire medicală la nivel naţional și internaţional pentru urologi tineri, medici de familie, farmaciști și asistenți medicali.

Citeste articolul complet pe www.spitalulmonza.ro