Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă

 

Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă

Supraspecializare în Oncologie Ginecologică, Director Medical al Spitalului Euroclinic Regina Maria

Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă este Director Medical al Spitalului Euroclinic Regina Maria. Cu supraspecializare în oncologie ginecologică, Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă a efectuat în premieră în România procedura de tratament conservator pentru cancerul de col uterin în stadii incipiente.

De asemenea, a fondat si dezvoltat specialitatea de uroginecologie în Romania, având peste 40 ani de experiență și a integrat în activitatea sa chirurgia robotică pentru a oferi pacienților beneficii suplimentare în urma intervențiilor.

Fiind unul dintre liderii mondiali în histerectomii minim-invazive pe cale vaginală, Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă este unul dintre specialiștii care confirmă utilitatea chirurgiei robotice minim-invazive în medicină modernă, prin intermediul utilizării Sistemului daVinci.

Despre Sistemul daVinci, Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă transmite: “Este vârful tehnologiei. În calitate de chirurg ai impresia că te afli în interiorul corpului uman. Ai posibilitatea să vizualizezi unghiuri, care în laparoscopie sunt aproape imposibil de vizualizat, iar precizia mișcărilor este incomparabilă, oricât de bine ar fi antrenat un chirurg care face laparascopie, există un tremur intențional. Ei bine, robotul anulează aceste mișcări imperceptibile”.

 

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci