Dr. Cristian Iatagan

 

Dr. Cristian Iatagan

Medic Primar Urolog, Supraspecializat în Chirurgia Minim-invazivă a tumorilor tractului urogenital (Endoscopică, Laparoscopică, Robotică)

Cu o experiență de peste 18 ani in chirurgia urologică minim-invazivă și peste 3.000 de intervenții endoscopice, laparoscopice și robotice efectuate, Dr. Cristian Iatagan este medic primar urolog in cadrul Medlife Life Memorial Hospital din București.

Este supraspecializat în chirurgia minim-invazivă a tumorilor tractului urogenital (endoscopică, laparoscopică, robotică).

Alături de echipa Departamentului de Urologie din Spitalul MedLife, dr. Cristian Iatagan operează atât laparoscopic, cât și asistat de robotul da Vinci Xi, cel mai modern robot chirurgical din România și pe plan mondial. Robotul da Vinci Xi ofera un acces chirurgical precis asupra tumorilor, cu cele mai bune rezultate oncologice și funcționale și facilitează pacientilor o recuperare mai rapidă si ușoară.

Expertiza chirurgicală vastă cuprinde:

  • Prostatectomia radicală laparoscopică/robotică pentru cancerul de prostată;
  • Nefrectomia radicală /partială laparoscopică/robotică pentru cancerul renal;
  • Rezecția endoscopică bipolară/vaporizareă cu plasmă a tumorilor vezicale, respectiv cistectomia laparoscopică/robotică pentru cancerul vezical infiltrativ;
  • Rezecția endoscopică bipolară/vaporizarea cu laser verde a adenomului prostatic;
  • Ureteroscopia cu litotritie laser pentru litiaza reno-ureterală;
  • Cura chirurgicală a incontinenței urinare: implantarea de sfincter urinar artificial, implantarea de bandelete suburetrale (TVT, TOT);
  • Cura chirurgicală a disfunctiei erectile – implantarea de proteze peniene.

Dr. Cristian Iatagan este autor și coautor a peste 50 de articole și lucrări științifice publicate în literatura de specialitate și prezentate la congrese și simpozioane naționale și internaționale; lector si trainer la cursuri și workshopuri de pregătire medicală de specialitate, organizate la nivel național și internațional (European School of Urology); cercetător științific III.

Dr. Cristian Iatagan este membru al EAU (Asociația Europeană de Urologie), EAES (Asociația Europeană de Chirurgie Endoscopică), SIU (Societatea Internatională de Urologie), CLERU (Clubul de Laparoscopie, Endoscopie și Robotică Urologică), ARU (Asociația Romană de Urologie), ARCE (Asociația Română de Chirurgie Endoscopică), ESSM (European Society of Sexual Medicine), ISSM (International Society of Sexual Medicine), AMSR (Asociatia de Medicina Sexualitatii din România), IAASM (International Association of Aviation and Space Medicine).

 

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci