Conf. Dr. Bogdan Petruț

 

Conf. Dr. Bogdan Petruț

Medic Primar Urolog, Doctor în Științe Medicale și Conferențiar în cadrul UMF Cluj-Napoca

Medicul Urolog, Conf. Dr. Bogdan Petruț își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Pelican, Oradea și a clinicii Polaris, parte din rețeaua Medicover, acolo unde a integrat cu succes în practica sa cel mai inovator sistem în chirurgia robotică, sistemul daVinci.

Conf. Dr. Bogdan Petruț este doctor în Științe Medicale, iar ca și competențe se axează pe chirurgie urologică oncologică, endoscopia tractului urinar jos și înalt, laparoscopie urologică și endourologie.

Robotul daVinci reprezintă o tehnologie remarcabilă ce aduce numeroase beneficii în special în aceste ramuri ale medicinei, atât chirurgului, cât și pacientului. Recuperarea este mult mai rapidă și mai ușoară, iar precizia este de-a dreptul fantastică în timpul intervenției în sine, ceea ce produce o fuziune excelentă între abilitățile și cunoștințele medicului și tehnologia revoluționară.

Sistemul revoluționar daVinci este o opțiune absolut ideală pentru efectuarea operațiilor dificile, care aduce numeroase avantaje pentru pacient și specialist.

 

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci