Dr. Felix Dobrițoiu

 

Dr. Felix Dobrițoiu

Medic Specialist în Chirurgie Toracică

Fiecare specialist pe care îl întâlnești atunci când ai o problemă medicală poate să îți influențeze viața în bine și poate să îți redea sănătatea. Dr. Felix Dobrițoiu este medic specialist în Chirurgie Toracică – în cadrul Ponderas Academic Hospital.

Printre competențele sale se numără și Chirurgia Robotică, o ramură care a revoluționat medicina și care oferă avantaje semnificative atât pentru medic, cât și pentru pacient.

Experiența și recunoașterea națională și internațională a domnului doctor Felix Dobrițoiu îl recomandă pentru efectuarea unor proceduri precum:

  • lobectomii pulmonare, bilobectomii pulmonare, pneumonectomii, segmentectomii;
  • rezecții pulmonare și mediastinale pediatrice complexe, în echipă mixtă;
  • rezecții tumori și chiste mediastinale, timectomii toracoscopice pentru tumori de mediastin sau miastenia gravis;
  • rezecții complexe și reconstrucții de perete toracic prin abord VATS, robotic sau mixt;
  • sternocondroplastii (corectarea pieptului înfundat sau crinat) prin procedeul Nuss sau Nuss inversat, simpatectomii, splanhnicectomii, rezecții pulmonare atipice, pleurodeze chimice, biopsii, toate executate cu incizie unică de 2cm;
  • intervenții chirurgicale fără drenaj pleural postoperator.

Dr. Felix Dobrițoiu a integrat în intervențiile chirurgicale utilizarea sistemului daVinci, un sistem care asigură precizie maximă în timpul operațiilor, dar și recuperare mult mai rapidă și mai ușoară pentru pacienți. Robotul daVinci completează astfel cunoștințele și priceperea specialiștilor, asigurând proceduri cu un procentaj mult mai mare de succes.

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci