Dr. Bogdan Smeu

Medic Primar Chirurgie Generala, la Ponderas Academic Hospital, Chirurg de Excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică, Competențe în Chirurgia Robotică și Chirurgia Laparoscopică

Dr. Bogdan Smeu

“Beneficiile abordului minim-invaziv robotic pentru patologia herniară sunt apreciate atât de medic, cât și de pacient. Medicul oferă cel mai bun și sigur tratament pentru pacient cu ajutorul celei mai avansate tehnologii – chirurgia robotică”, explică DR. Bogdan Smeu.

Dr. Bogdan Smeu – medic primar Chirurgie Generala, la Ponderas Academic Hospital, REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate, este chirurg de excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică, cu competențe în Chirurgia Robotică și Chirurgia Laparoscopică. Dr. Smeu realizează intervenții chirurgicale minim-invazive pentru toate tipurile de patologii abdominale.

Experiența sa îl recomandă pentru intervenții de Chirurgie Robotică, un domeniu care ajută pacienții in intervențiile complexe, oferindu-le o recuperare mult mai ușoară și mai rapidă.
Cu ajutorul robotului DaVinci, Dr. Bogdan Smeu a realizat intervenții chirurgicale prin intermediul unei console care asigură precizie, control sporit, libertate și viteză de mișcare îmbunătățită, dar și o poziție naturală și confortabilă.

Pacientul beneficiază de recuperare rapidă și durată de spitalizare redusă, dar și de minimizarea cicatricilor și a durerilor post operatorii.

 

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci