Dr. Bogdan Șerban

Medic Specialist Chirurgie Generală la Spitalul Euroclinic Regina Maria, Specializat în Chirurgie Robotică, Chirurgie Laparoscopică nivel II avansat și în Chirurgie Laparoscopică colorectală.

Dr. Bogdan Șerban

Dr. Bogdan Șerban, medic specialist Chirurgie Generală la Spitalul Euroclinic Regina Maria, este specializat în Chirurgie Robotică, Chirurgie Laparoscopică nivel II avansat și în Chirurgie Laparoscopică colorectală.

Cu peste 12 ani de experiență în chirurgia oncologică și de urgență deschisă și laparoscopică, Dr. Bogdan Șerban are la activ peste 400 de cazuri de hernie incizională (eventrații) operate deschis și laparoscopic, peste 400 de cazuri de hernie inghinală operate laparoscopic și peste 300 de cazuri cu operație deschisă.

Acreditat în Chirurgie Robotică, Dr. Bogdan Șerban efectuează cu ajutorul robotului da Vinci intervenții chirurgicale minim invazive, cu ajutorul celui mai avansat sistem în domeniu.

Chirurgia robotică are numeroase avantaje pentru pacienți, pe care le puteți afla accesând https://chirurgierobotica.ro/sistemul-davinci/
Un medic remarcabil, Dr. Bogdan Șerban este membru al Societății Române de Chirurgie, dar și membru fondator al Asociației Române de Dezvoltare și Inovare în Chirurgie.

Arii de interes:

  • Chirurgia laparoscopică a cancerului de colon și rect;
  • Chirurgia cancerului gastric;
  • Chirurgia laparoscopică a herniei hiatale și achalaziei;
  • Chirurgia avansată a peretelui abdominal – hernii și eventrații;
  • Chirurgia laparoscopică a colecistului și căilor biliare;
  • Chirurgia laparoscopică a urgențelor abdominale.

 

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci