Dr. Bogdan Marțian

 

Dr. Bogdan Marțian

Medic Primar Chirurgie Generală și Doctor în Științe Medicale

Dr. Bogdan Marțian este un nume de referință în chirurgia robotică. Medic primar Chirurgie Generală și Doctor în Științe Medicale, Dr. Bogdan Marțian are în portofoliu sute de cazuri un număr considerabil de cazuri realizate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR – acolo unde este și Șef Secție Chirurgie Generală.

Pacienții care au beneficiat de intervenții chirurgicale robotice realizate de către domnul Dr. Bogdan Marțian s-au bucurat de o recuperare mult mai rapidă și de posibilitatea de a-și relua activitățile obișnuite într-un timp mai scurt. Acest lucru se datorează și sistemului daVinci, cu ajutorul căruia inciziile sunt de dimensiuni mult mai mici, iar pierderile de sânge semnificativ mai reduse.

Experiența vastă în domeniul chirurgiei robotice reprezintă motivul pentru care Dr. Bogdan Marțian este un pilon important în acest domeniu, dumnealui fiind Mentor în Chirurgia Robotică, cât și cel care a ghidat o parte din echipele medicale care au realizat operațiile din cadrul noului program de robotica de la Iași.

Un specialist desăvârșit, Dr. Bogdan Marțian și-a început activitatea în chirurgia generală încă din anul 1990, urmând de atunci numeroase cursuri de perfecționare și aprofundare, atât la nivel național, cât și internațional. Cât despre chirurgia laparoscopică, Dr. Bogdan Marțian a urmat un curs de inițiere la Zurich, continuând cu Paris, Barcelona, Roma și alte cursuri de prestigiu în domeniu.

Din anul 2016, Dr. Bogdan Marțian își desfășoară activitatea în cadrul SANADOR, competențele sale în chirurgie robotică fiind la un nivel ridicat, lucru ce îi permite obținerea unor rezultate extraordinare în operațiile pe care le desfășoară. Numărul mare de pacienți pe care i-a ajutat să treacă cu bine peste problemele de sănătate este dovada faptului că un chirurg competent care lucrează cu tehnologie de ultimă generație poate să facă minuni cu adevărat.

Dr. Bogdan Marțian remarcă utilitatea chirurgiei robotice și, implicit, a robotului daVinci, în timpul intervențiilor chirurgicale, dar și pentru recuperarea post-operatorie.

Ce spun cei care au folosit sistemul?

Testimoniale Pacienți și Medici »

Intervenții realizabile prin sistemul de chirurgie robotică da Vinci